Mr. Podas

Kejutan BALA telah mengejutkan ANWAR IBRAHIM…..

In Uncategorized on July 8, 2008 at 11:27 am

Sebaik saja ANWAR IBRAHIM telah dikaitkan dengan tuduhan liwat buat kali kedua dengan SAIFUL BUKHARI , dia telah menjadi tidak keruan, muka pucat dan hilang tumpuan. Pelbagai tindakan yang tidak wajar telah dilakukannya seperti bersembunyi di Kedutaan TURKI dan cuba mendapatkan sokongan dari pihak USA.

Tetiba bagaikan angin yang mengalihkan tumpuan masyarakat terhadapnya kepada kes ALTANTUYA. BALA – bekas anggota POLIS telah membuat pengakuan bersumpah dan mereka yang terlibat dalam pengakuan tu dasyat-dasyat, NAJIB, PAK LAH, IGP , AG dan beberapa yang lain. Tatkala itulah aku lihat berserilah kembali raut wajah pucat ANWAR IBRAHIM. Harapannya masyarat dan rakyat akan mengubah tumpuan LIWATnya kepada Isu ALTANTUYA.

ADUHHHHHHHHH…. Tersalah lagi langkah ANWAR IBRAHIM rupanya. Mana nak disangka beliau, isu yang cuba diciptanya melalui pengakuan bersumpah tak berhasil.. Banyak kemungkinan telah berlaku….. Tapi yang pasti aku percaya , BALA sendiri tak mahu terlibat dengan agenda politik ANWAR IBRAHIM yang berkiblatkan KUASA dan DENDAM. Banyak mana agaknya upah BALA telah menerima upah hasil pengakuan bersumpahnya itu … tetapi kerana tak sanggup bersekongkol dengan penipuan kepada rakyat, akhirnya BALA mendedahkan bahawa pengakuan bersumpahnya yang pertama dibuat kerana terdesak, tertekan. Mesti ANWAR berang dengan tindakan BALA. Masakan tidak… dah banyak mana wang laburkan kepada BALA .. tapi tak berjaya seperti yang dirancangkan. Agaknya …sebab itulah BALA sekarang nih bersembunyi.. tak mahu dijejaki oleh mana –mana orang. Pihak polis pun tengah sibuk mencarinya.

Betapa hancur remuknya hati ANWAR IBRAHIM apabila tindakannya untuk mengenakan PAK LAH , NAJIB , IGP dan AG tidak berhasil. Kes liwatnya akan terus disiasat, kita tunggu dah lihat apa yang bakal berlaku. Pada aku….. Kalau ALLAH tak merelakan ANWAR IBRAHIM dari terus mengelirukan rakyat, maka apa juga perancangannya tak akan menjadi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: