Mr. Podas

APAKAH AGENDA ANWAR TAHUN 1998 BERULANG LAGI ????

In Uncategorized on July 17, 2008 at 4:20 pm

Tahun 1988 mengingatkan aku apabila ANWAR tertuduh dengan kes LIWAT . Semasa dia ditahan di rumahnya di Bukit Damansara ketika itu …dapat dilihat betapa sihat dan bersemangatnya dia kerana dapat mempengaruhi rakyat .

Tetapi sebaik saja dia ditahan, pelbagai kejadian telah berlaku. Bermulalah episod SAKIT TULANG BELAKANG, SAKIT KEPALA, sakit akibat diberi makan asid ASENIK, lebam mata dan pelbagai lagi. SAKIT TULANG BELAKANGnya dikatakan amat teruk sekali sehinggakan hanya boleh dirawat di GERMANY…. Dah tak ada doktor pakar di MALAYSIA agaknya. Sampai tahap tu dia memperdayakan rakyat dan kerajaan. Yang paling aku tak paham, teruk sangat ka sampai terpaksa berkerusi roda…. BERLAKUN … Biasa laaaa.. ANWAR…..

Nah….. sekarang kita lihat ANWAR kembali ceria , sihat dan bersemangat tinggi untuk mencapai cita-citanya menjadi PERDANA MENTERI MALAYSIA. Ke merata ceruk dia pergi untuk menyampaikan hasrat dan cita-cita yang selama ini diidam-idamkannya.

Namun, pada 16 JUL baru-baru ini, ANWAR sekali lagi ditahan dan dibawa ke IPK KUALA LUMPUR untuk kes yang sama “LIWAT”. Perkara pertama yang diucapkannya kepada WAN AZIZAH ialah dia telah diCEDERAkan oleh pasukan POLIS. Aduh….. lihatlah lakunannya… Agendanya pada 1988 akan kembali berlaku di mana dia akan memastikan dirinya dalam keadaan sakit. Cuba bayangkan ,baru saja nak ambil “statement”, dia dah mulakan agendanya dengan menyatakan dia mula SAKIT PINGGANG. KELENTONG BETUL la si ANWAR nih. Aku pun danh mula jadi keliru semula . Lepas nih mesti berbagai jenis sakit lain yang akan dia sebarkankan kepada orang ramai. Kalau pada 1988 dulu, dia pernah kata , dia akan disuntik dengan kuman HIV @ AIDS… tapi kali nih entah apa pula helahnya. Ulangan lakunannya pada tahun 1988 akan berlaku semula bagi mendapatkan simpati dari rakyat. Itulah ANWAR IBRAHIM al JUBORI… Bolehkah orang sepertinya menjadi PEMIMPIN ??… Susah aku nak mempercayainya.. kehidupannya penuh dengan kepura-puraan.

Advertisements
  1. hahaha sakit perut aku baca ntri kau ni, so esok lusa katalah kalau ada HIV yang lama mengeram tu start menentas, bulelah dia kata polis suntik dia dengan HIV masa dalam penjara itu hari ek. Bijak, bijak, bijak. Anwar memang bijak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: