Mr. Podas

ANWAR – OPPORTUNIST YG SANGAT LICIK

In Uncategorized on August 7, 2008 at 8:15 pm

ANWAR IBRAHIM… nama yang gah semasa zaman TOK DEK dulu… tetapi tak semena-mena jatuh tersungkur akibat perbuatan LIWATnya. Mula-mula aku ingat dia akan insaf setelah hukuman yang dijatuhkan ke atasnya, tetapi ternyata tak benar. Dendamnya yang membara telah menjadikan dia insan IBLIS yang menghalalkan segala-galanya untuk kepentingan politik peribadinya.

Bermula dengan menjadikan PKR seperti sebuah Parti Politik Keluarga, dia kemudian mempermainkan pula sentimen perkauman dan keagamaan sehinggakan menimbulkan rasa tak senang pada rakan PAKATAN RAKYAT. Bayangkan hampir semua kawasan yang dikuasai oleh PAS , dijadikan macam PKR punya… cuba tengok JKKK… tak kira PAS punya ka . PKR punya ka… semua dia belasah dan letak orang PKR sebagai JKKK. PAS yang bagaikan melukut di tepi gantang .. hanya mengangguk kepada bersetuju walaupun pada hakikatnya tak merelakannya.

Aku dah kenal sangat dgn sepak terajang si ANWAR nih…. bermula drpd zaman sekolah, ABIM, kerajaan, penjara & pembangkang hingga la sekarang ini.

Dia akan sedaya upaya menjadikan kancah politik di PERMATANG PAUH sebagai titik permulaan dan juga titik terakhir dalam kariernya. Percaturan yang dilakukannya bagi mengalih pandangan masyarakat dari isu LIWATnya yang semakin mengoyangkan kariernya. Dia akan sedaya upaya mencari jalan supaya memperlihatkan bahawa apa yang berlaku adalah konspirasi UMNO bagi menghapuskannya… walaupun sebenarnya dia memang seorang PELIWAT.

Secara peribadi, Akuamat tidak percayakan Anwar sebagai seorang pemimpin kerana dia tidak mempunyai keikhlasan dalam pertuturan dan tidak berjiwa besar untuk bangsa dan negara. Mereka yang berjiwa besar tidak akan menyembah kaki negara yang telah banyak berdosa kepada umat Islam (USA) walaupun apa alasan yang di beri

Mulutnya yang bertutur penuh keyakinan itu tidak lebih daripada bisikan halus SYAITAN yang meniupkan serulingnya kepada mereka yang lalai.

Yang pastinya ANWAR ni amat takut pada bayang2nya sendiri.

Perlukan kita pemimpin yang tidak beretika seperti ANWAR???Pikir-pikirkan laaa..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: