Mr. Podas

JANGAN MIMPI ANWAR AKAN BERSUMPAH LAKNAT

In Uncategorized on August 25, 2008 at 2:50 pm

Ekoran sumpah laknat oleh SAIFUL BUKHARI tempohari, orang ramai terutama penduduk PERMATANG PAUH mahukan supaya ANWAR bersumpah. Tapi malangnya….. ANWAR IBRAHIM tak akan bersumpah laknat dan Penduduk PERMATANG PAUH ternanti-nantikan bagai menungggu buah jatuh.

Katanya…. “SUMPAH LAH 50 KALI PUN SAYA TAK PEDULI, DOK HEBOH PASAL SUMPAH.. SAYA AKAN SUMPAH DENGAN BIMBINGAN ULAMA”. Agaknya dah tak ada ulama kat MALAYSIA ini sehingga tidak membenarkan diadakan sumpah LATNAT oleh ANWAR IBRAHIM. Apakah ULAMA MALAYSIA sudah tidak bagus berbandingkan ULAMA dari luar negara?.

Kalau dia tak bersalah, kena ANWAR takut untuk bersumpah LAKNAT?.Bila seseorang cuba menegakkan benang yang basah, yang menjadi mangsa ialah penduduk MELAYU PERMATANG PAUH. Kalaulah ceramah atau kempennya boleh dilakukan dalam masa berjam-jam, takkan sumpah LAKNAT dalam tempoh 15 minit tak dapat diadakan?…

Orang-orang kampung masih mahukan ANWAR bersumpah bagi memastikan dia benar-benar tidak melakukan sebagaimana yang didakwa oleh SAIFUL.Tiada siapa yang tahu kenapa ANWAR masih berdolak dalih mengenai isu tersebut.

Sudah tiba masanya Masyarakat PERMATANG PAUH membuat tindakan menghapuskan karier ANWAR IBAHIM di buminya sendiri.Sanggupkan kita menerima Pemimpin yang sebegini rupa?. Wahai penduduk PERMATANG PAUH… mari kita tolak jauh-jauh pemimpin yang bertalam dua muka ini. Pemimpin LIWAT , hasil pengaruh dari AMERIKA SYARIKAT. ANWAR yang telah menjadi budak suruhan DAPakan terus berkhidmat dengan DAP dan apabila dia menjadi PM.. dia akan menjadi boneka. Jangan biarkan ANWAR IBRAHIM menang pilihan raya ini.. jangan biarkan ajen AMERIKA ini memerintah MALAYSIA.

Advertisements
  1. i believe DSAI is just being mature. who’s UMNO ppl to ask ppl to do this and that? DSAI made the report against saiful accusation and the syariah court have the authority to make ppl swear or what ever they think necessary. why should follow UMNO’s style on implementing islam when they themselves is not islam(i said the party is not islam as theyre a racist party fighting for a sigle race)

  2. salam…
    nasihat aku…
    baik delete jer la entry ni…
    jadilah org yg berfikir berdasar ilmu,bukan nafsu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: